Bitllets d’Euro – Compra de bitllets d’Euro a Andorra – WHATSAPP + 237-699-666-484 (OR)+1(424) 245-5684

No comments yet

Bitllets d’euro
Bitllets d’euros – Bitllets d’euro falsificats per a la venda – on puc comprar diners falsos – on comprar diners falsos – on comprar diners falsos – comprar diners falsos en línia – diners falsos per a la venda en línia – diners falsos d’alta qualitat per a la venda diners per a la venda – comprar diners en línia EURO BILLS falsificats – comprar diners de notes fakeEuro – diners falsos per a la venda d’euros euros – diners en euros de bitllets falsos a la venda – diners falsos de bitllets d’euros que semblen reals – bitllets falsos – diners per vendre
Utilitzem l’última tecnologia per produir les nostres notes de manera que sembli 100% idèntica a la nota real. Això implica que totes les característiques de seguretat presents a les notes reals estan presents a la nota que fem. El nostre equip està format per tècnics d’IT de qualitat procedents del Marroc, EUA, Rússia, Índia, Corea i Xina, etc. Oferim NOTES falses d’alta qualitat per a totes les monedes.
Per què comprem de nosaltres?
Els nostres bitllets de banc contenen les següents funcions de seguretat
ser genial i tenim la millor qualitat falsificada al món, tant en euros com en dòlars, i en qualsevol factura de la vostra elecció que vulgueu.
Funcions de seguretat dels nostres bitllets de banc a continuació:
Impressió calcogràfica
Filigranes
Fil de seguretat
Registre de seguretat
Làmina especial / elements especials de làmina
Bandes de colors iridiscents.
Els nostres bitllets de banc estan impresos en un paper de cel·lulosa de 20% de cotó del 80% que difereix substancialment del paper normal. Mitjançant l’ús d’una tècnica d’impressió especial, diversos elements d’imatge a la part frontal del bitllet són identificables mitjançant el tacte. Les directrius sobre la detecció de monedes falses permeten comparar funcions de seguretat reals i falses. – Les nostres factures / notes ometen tot, llapis i màquines falses. – Es pot utilitzar en bancs, però es pot utilitzar allà on sigui el mateix que els diners normals – Tenim els millors HOLOGRAMS I MÀQUINES DE DUPLICACIÓ – UV: SÍ EUR – EUR USD – Dòlar EUA DNR – DINAR GBP – Lliura britànica INR – Rupia índia AUD – australià CAD dòlar – Dòlar canadenc AED – Dirham d’Emirats ZAR – CHF CHF – Franc suís CNY – Yuan xinès Renminbi MYR – Ringgit de Malàisia THB – Baht tailandès NZD – Dòlar de Nova Zelanda SAR – Riyal d’Aràbia Saudita QAR
AQUESTES BANCNOTES SÓN MOLT INDISTINCIÓS PER TOCAR, SENTIR I NEGRE ELS ULLS. AQUEST DINERS PORTEN SERIALS INDIVIDUALS I PASSEIXEN TOTA LA PROVA DE SEGURETAT, INCLS EL MÀNDRE DE PENSIÓ DE LÍMETRA I IODI.


POTS UTILITZAR AQUESTES NOTES EN QUALSEVOL QUE EXCEPTE LES BANCES, PROVES I APROVADES.
ON PODEU VOLAR ELS DINERS?
MC> DONALD’S, BOTIGUES, RESTAURANTS, SUPERMERCATS, TENES DE GASES, SALA DE JOCS, PARCS DE JOC I ATRACCIÓ, BOTIGUES ELECTRNIQUES, TAXI, METRO I ESTACIÓ DE TREN, UTILITZATS PER PAGAR EL BUS I QUALSEVOL TRANSPORT I POTS UTILITZAR PER ALTRES PROPOSTES PERSONALS, No necessito saber el que està comprant els diners, però només vengo a vostè la quantitat que necessita, contacte amb el meu correu electrònic i especificar QUI DENOMINACIÓ VOSTÈ VOSTÈ LES NOTES DE VENIR O ARRIBAR LA VOSTRA ADRESSA desitjat.
SOBRE LA LLIURAMENT.
SEMPRE I MOLT DESCÀRREGA I RÀPIDA DE LLIURAMENT, VOLIM LA VOSTRA ORDRE SI NO RECEPTEU O EN CAS DE DETALLS DE LLIURAMENT, ANUL·LA LA COMANDA I VOLRE MÉS DINAR VOSTÈ. EL RESPONSABLE ÉS MOLT SEGUR I SEGURAT (LLIURAMENT EN CASA).
LES NOTÍCIES DEL BANC AED DIRHAMS ESTAN DISPONIBLES EN LES SEGÜENTS DENOMINACIONS> 100 AED, 200SAED, 500sAED, ETC
TREBALLEM COM A EQUIP PERQUÈ TENIM MOLTS PRODUCTES
PER VENDRE EN LÍNIA COM A BEN I SÓC EL CEO,
Correu electrònic: [email protected]
CEO: ADBDUL BARAK HAKEEM RICO
+ 237-699-666-484 (OR) +1(424) 245-5684 (WHATSAPP NOMÉS)
SKYPE: OCEANADELIVERY
+1(424) 245-5684 (OR) 001 (484) 589-0513 (WHATSAPP ONLY) BRANCH FIRM

Bitllets d’Euro,Bitllets d’Euro,Bitllets d’Euro,Bitllets d’Euro,Bitllets d’Euro,Bitllets d’Euro,Bitllets d’Euro,Bitllets d’Euro,Bitllets d’Euro,Bitllets d’Euro,


Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of