Lek – LEK BANK SHQIPTAR SHËNIME PËR SHITJE – WHATSAPP +1(424) 245-5684 (OR) +1(424) 245-5684

No comments yet

Shënimet e Bankës Lek
“Specialist në Prodhimin dhe shitjen e Shënimeve të Bankës Fake Lek në të gjitha Denominations.Our Puna jonë është e njohur në mbarë botën dhe blerësit tanë janë kthyer gjithmonë për mijëra dhe mijëra monedhave tona.Rregullat tona janë të drejta dhe të qarta, Ne jemi 100% Legit dhe ne janë 100% të gatshëm për të furnizuar ju pa marrë parasysh se ku jeni. Ne e bëjmë atë të shprehur dhe sigurohuni që ju të merrni atë në kohë. Shumë njerëz Gjeni të vështirë për të marrë valutë me cilësi të lartë që nuk do t’i vendosë ata në një goditje në bankë ose në një dyqan, por kemi ndaluar biznesin tonë për më shumë se 6 muaj duke bërë më shumë kërkime mbi Dollarë, Pound dhe Euro Valutat dhe sot ne jemi kthyer për t’ju dhënë vetëm atë që duhet “.


KËTO LEK SHËNIME TË BANKËS JANË GJITHA INDISTINGUESHËM PËR DUHANJEN DHE DËMIMIN E DORËVE DHE SHIKUJËS SË QYTETEVE TË KALUARA. KJO PARA MBAROJNË SERIALET INDIVIDUALE DHE ZBULONI TË GJITHA TESTIN E SIGURIMIT, DUKE PËRFSHIRË MARKERIN E PEN.
KU MUND TA KTHEHU PARA?
MUND TË PËRDOREN KËTO
Shënimet e Bankës Lek kudo që janë, përveç bankave, të testuara dhe të aprovuara. DHE ARSYEJA NUK MUND TA PËRDORET NË BANKA ËSHTË NUK MUND TË JETË GARANCIA 100% QË DO TË SHPEJNË TË SHQYRTUAR, SIPAS BANKAVE KANË RRUGËT TË TJERA TË SHKËLQEN PARA TË FËMIJË SË DETYRIMIT TË UV-LIGHTS. ASIDE THAT, ju mund të përdorni këtë paratë në vende të tilla si; SHERBIMET E SHOPPINGIT, GAME DHE PARKU, SHERBIMET ELEKTRONIKE, TAXI, METRO DHE STACIONIN E TRENESVE, TE SHFRYTETUAR TE PAGUESHEN AUTORIT DHE Cdo transporti dhe mund te perdoren per qellime te tjera personale. Thjesht vendos … për ditët në ditë transaksionet. Unë nuk kam nevojë të di çfarë ju jeni duke blerë paratë për POR, por unë vetëm të shesë për ju sasinë që ju nevojitet, vetëm e-mail SHBA dhe të specifikojë CILAT DENOMINATION, VALUTA DHE AMOUNT doni.
RRETH DELIVERY.
GJITHMONË DHE SHUMË DISKRETET DHE OFRIMI I FAST, I RESEND ORDER TUAJ NËSE NUK E MARRON AJO OSE NË RAST TË ÇDO DELAY DELIVERY, unë anuloj Urdhërimin dhe RESEND pa ju paguan më shumë para.
BANKA SHËNIME TË SHPREHURA TË GJITHA DENIMINIMET
MJETET TJERA TË VENDEVE TË TJERA DISPOZICION MË SHUMË PËR KOMANDIN. SO VENDOSUR ORDER TUAJ PER TE SHITUR QUOTIMI OSE MOQ (SASIA MINIMALE E ORDER)
ÇFARË JEMI NE SHITJE?
NE SHESIM
SHËNIME DHE SHUMË MUZE TË TJERA TË BOTËS ME CILËSISË MË TË MIRË!
LETRA NE PËRDORIMI PËR TË BËJMË ËSHTË PAMUK 80% 20% CELLULOSE
TI DUHET DHE SHIKOJNË SI DREJTË VALUTIN E VËRTETË.
TARIFAT MUND TË JETË NEGOCIUAR.
Pse do të blini nga SHBA?
1 … BANKARAT TONA përmbajnë karakteristikat e mëposhtme të sigurisë që e bëjnë atë 100% të paarsyeshme dhe cilësi të lartë FIT për ditën e ditës përdorin.
TIPARET E SIGURISË SË SHËNIMEVE TONA BANKORE:
INTAGLIO PRINTING
filigranë
SIGURIA FUSHË
SHKRUAJ REGJISTRIT
SPECIALE PIKË / ELEMENTET SPECIFIKE TË FLETEVE
NGJYRAT E RREZIKSHME / SHIFTING.
2 … BANKAT TONA JANË TË SHKRUAR NË PAPRIN 80% 20% CELLULOSE LETËR TË CILAT DIFFËRON
VËSHTIRË NGA LETRA NORMALE. NGA PËRDORIMI I NJË PRINTIMI SPECIAL
TEKNIKË, DISA ELEMENTET E PICTURE NË FRONT TË BANKËS JANË
IDENTIFIABLE BY TOUCH. UDHËZIMET PËR ZBULIMIN E FALSIFIKIMIT
VALUTA JAPIN KRAHASIM TË TIPARETVE TË SIGURTA TË VËRTETA DHE FALSIFIKUARA.
3 … BANKARAT TONA JANË PRODHIMET PËRDORIMI I PRINTIMIT TË SFILIZUAR
TECHNOLOGY. Ata gjithashtu kanë një numër të karakteristikave PROMINENT SECURITY,
Të cilat i bëjnë ata të lehtë për të dalluar nga countertops pa përdorur
PAJISJE TË VEÇANTA DHE TË CILAT JANË AKTUAR SI DETERRENT PËR FALSIFIKUESIT.
4 … DORËZIMI FALAS. Ne ofrojmë FALAS SHIPPING NË NDONJE TË KLIENTËVE TONË NË BOTË. Banknotat do të dërgohen përmes DHL, EMS ose UPS post, do të marrë 2-5 ditë (duke u varur në vendndodhjen tuaj) dhe gjithashtu ju mund të kërkojë për pagesë të përditshme dhe ju paguani 100 EXTRA për kryerjen e përditshme që merr një ditë, me NUMRI TRACKING LËSHUAR PËR TË GJITHË DËRGIMIN.
5. GARANCIA PARA PARA. JEMI GARANCI KLIENTËT TONË KTHIMI 100% KTHIMI I PARA NËSE NGA NJË ARSYE OSE TË TJERA JEMI TË TAKOHET KËRKESËN E KLIENTËVE TONË.
NE PUNOJMË SI EKIPË, SIPAS KEMI PRODUKTET kaq shumë
PËR SHITJE ONLINE SI DHE I AM CEO,

EMAIL: [email protected]
CEO: ADBDUL BARAK HAKEEM RICO
+ 237-699-666-484 (OR) +1(424) 245-5684 (VETËM WHATSAPP)
SKYPE: OCEANADELIVERY
+1(424) 245-5684 (OR) 001 (484) 589-0513 (VETËM WHATSAPP) STUDIO E BRANCËS

Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,Lek,


Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of